Westdijk

Het kanaal Alkmaar Omval-Kolhorn vormt de scheiding tussen de gemeente Langedijk en gemeente Heerhugowaard. In het nieuwe perspectief van de beoogde fusiegemeente Dijk en Waard is dit juist de centrale, verbindende ruimte. Een gebied van cultuurhistorische betekenis. Een gebied waar ruimte is voor ontspanning, recreatie, wonen en sport voor inwoners van Langedijk en Heerhugowaard.

Daarom willen wij dit gebied samen met inwoners vormgeven. Het gaat om de gebieden Westdijk, het water en de havens van Broekhorn en Broek op Langedijk tussen fietsbrug ‘de Krul’ en de haven van Broek op Langedijk.

Meningen, wensen en ideeën van inwoners

Als u in of rondom dit gebied woont, krijgt u in de week van 16 november een flyer in de bus. Hierin wordt u uitgenodigd om de online vragenlijst in te vullen. Graag horen wij dan uw mening, wensen en ideeën. Invullen van de online vragenlijst kost slechts 3 minuten en kan tot uiterlijk 26 november.

Hoe nu verder?

De uitkomsten van de peiling gebruiken we voor een eerste opzet van de visie. Wij nodigen de inwoners begin volgend jaar opnieuw uit om verder mee te denken in de visievorming. Wij vinden het belangrijk om uw mening te horen!

Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via westdijk@heerhugowaard.nl.

Naar het overzicht