Woningeigenaars in gesprek met gemeente over aansluiting op warmtenet

Bent u woningeigenaar in Rivierenwijk-Zuid en overweegt u over te stappen naar aardgasvrij wonen? Dan zijn er nogal wat vragen. Welke opties heeft u precies? Welke aanpassingen zijn er nodig? Wat gaat dit allemaal kosten? Zijn er slimme financieringsmogelijkheden? Allemaal vragen waarop wij met u de antwoorden willen vinden.

Graag gaan wij met u in gesprek om uw situatie nader te onderzoeken. Uiteraard verplicht dat u tot niets. De keuze om van aardgas af te stappen blijft geheel aan u. Op dinsdag 11 juni en woensdag 19 juni hebben wij al met een aantal woningeigenaars gesproken. Heeft u deze mogelijkheid gemist? En wilt u alsnog met ons in gesprek? Neem dan contact op met de gemeente. 

Subsidie om de overstap goedkoper te maken

Het project in de Rivierenwijk-Zuid maakt grote kans om in aanmerking te komen voor het Programma Aardgasvrije Wijken van de Rijksoverheid. Hier hoort een aanzienlijke subsidie bij. Die subsidie willen we gebruiken om de overstap van aardgas naar een duurzamer alternatief goedkoper en aantrekkelijker te maken voor woningeigenaars. De inschrijvingsperiode start in september. 

Help ons om kans te maken op subsidie

Om in aanmerking te komen voor het programma (en de subsidie) moeten we laten zien dat woningeigenaars in de wijk geïnteresseerd zijn in de mogelijkheid om over te stappen. Daarbij hoeft niemand zich nog vast te leggen. Belangstelling hebben is genoeg! We hebben dus uw hulp nodig om kans te maken op de subsidie! Bent u woningeigenaar en wilt u ons helpen? Neem dan contact op met de gemeente.