Drukte bij gemeentewerf

Doordat er maximaal 5 auto's op het terrein mogen, kunnen er lange wachtrijen ontstaan. Dit kan wel oplopen tot 45 minuten wachten.

Over deze website

Dit is de officiële website van de gemeente Heerhugowaard. De gemeente Heerhugowaard is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel, juist en toegankelijk te houden. Komt u iets tegen dat niet correct is of verouderd? Kunt u formulieren of andere documenten niet downloaden, of heeft u suggesties voor verbetering? Laat het de gemeente weten.

Uw opmerking U ontvangt zo snel mogelijk een reactie op uw vraag

Auteursrecht

Tenzij anders vermeld is op de content van deze website de Creative Commons zero verklaring (CC0) van toepassing. Dit betekent dat hergebruik van de inhoud van deze site is toegestaan, met uitzondering van items waarin staat dat daarop een auteursrechtelijke uitzondering van toepassing is.

De volgende rechten worden door Creative Commons zero verklaring niet gewijzigd en blijven dus van kracht:

  • octrooirechten en merkrechten
  • de rechten van anderen, ofwel op onderdelen van deze website ofwel op de wijze waarop de website wordt gebruikt, zoals het portretrecht of privacyrecht.

Voor foto’s op de website geldt dat derden (zoals de media of bewoners) ze alleen mogen overnemen:

  • voor redactioneel gebruik
  • voor eenmalig gebruik bij het artikel waarbij de foto ter beschikking is gesteld
  • onder vermelding van de naam van de fotograaf (indien bekend).

Webarchief

Het webarchief is gevuld vanaf 2 mei 2014.

Bekijk het webarchief van deze website

Colofon

De webredactie van de gemeente Heerhugowaard beheert de content op deze website. De gemeente Haarlem was zo goed ons een kopie van hun website te geven, die wij als basis hebben gebruikt voor onze eigen website. Verder hebben wij gekeken naar andere gemeenten zoals www.veenendaal.nl en www.amersfoort.nl. Onze website www.heerhugowaard.nl is gebouwd in Typo3 open source software. De technische realisatie is verzorgd door Red Kiwi.

Toegankelijkheid van de website

De gemeente Heerhugowaard geeft veel aandacht aan de gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en vindbaarheid van online informatie. Iedereen moet de website van de gemeente Heerhugowaard gemakkelijk kunnen vinden, gebruiken en bekijken. De gemeente Heerhugowaard heeft een toegankelijkheidsverklaring opgesteld voor haar website.

Toegankelijkheidsverklaring

Is de website van de gemeente Heerhugowaard, of onderdelen daarvan, voor u niet goed toegankelijk? Heeft u vragen, tips of opmerkingen over toegankelijkheid? Laat het ons weten via ons webformulier.

Gebruik van DigiD en eHerkenning

Voor een aantal online diensten heeft u een DigiD nodig. Met uw persoonlijke DigiD kunt u zich identificeren op websites van de overheid. Zo weten overheidsinstellingen dat ze echt met u te maken hebben, en wordt mogelijke fraude met uw persoonsgegevens voorkomen.

Meer informatie over DigiD en het aanvragen van DigiD vindt u op www.digid.nl .

Veilig omgaan met uw DigiD

DigiD doet er alles aan om het gebruik van DigiD veilig te houden. Maar u kunt hier zelf ook aan meehelpen.

Lees meer op www.digid.nl/veiligheid .

Gebruik van eHerkenning

U kunt eHerkenning zien als een soort DigiD voor bedrijven. Zoals burgers met DigiD kunnen inloggen bij de overheid, zo kunnen bedrijven en ondernemers dat met eHerkenning. Let op dit is nog niet met al onze formulieren mogelijk.

Lees meer op www.eherkenning.nl

Persvragen

Voor persvragen is de afdeling Communicatie bereikbaar tijdens kantooruren via 14 072, of via communicatie@heerhugowaard.nl Via dit e-mailadres kunt u zich ook aanmelden voor het ontvangen van persberichten. We streven ernaar persvragen binnen 24 uur te beantwoorden.