Presentatie kunstproject Middenweg Zuid

  • 6 juli 2018

De Middenweg-Zuid wordt na de herinrichting verrijkt met een kunstproject. En op maandag 9 juli onthullen vier kunstenaars hun kunstideeën voor de weg. Deze ideeën worden komende week voorgelegd aan inwoners.

Om een indruk te krijgen, op de foto is alvast eerder werk van de kunstenaars te zien. Van links naar rechts; Plato's Akademie van Ben Raaijman, Bakhuis van Alphons ter Avest, De Wassende Maan van Paul de Kort en Collectie Veenhuizen van Ketter en Co (Irene Fortuyn).

Je kunt vanaf maandag digitaal je stem uitbrengen en bepalen welk kunstidee jouw voorkeur heeft. De uitkomst wordt samengevoegd met het oordeel van de vakjury. De jury maakt de uitslag op maandag 16 juli bekend.

Voor de vakjury zijn we nog op zoek naar een bewoner van de Middenweg. Wil jij je aanmelden voor de vakjury of alvast de primeur beleven? Omwonenden van de Middenweg zijn op 9 juli van harte welkom. De presentatie is in Skeef, Park van Luna van 19.30 tot 21.00 uur. Aanmelden kan via middenwegzuid@heerhugowaard.nl.