Nu te koop: het langverwachte boek over de Middenweg-Zuid

Het boek 'Waar de Middenweg ons bracht' staat vol met verhalen en foto's over een uniek stuk historische polderweg. De afgelopen 2 jaar zijn er vele verhalen en herinneringen verzameld. Een selectie daarvan, samen met prachtige foto's, zijn gebundeld in het boek.

Eeuwenoud icoon

'Waar de Middenweg ons bracht' is een fotoboek met verhalen over een uniek stuk historische polderweg als eeuwenoud icoon voor een moderne stad van kansen. De afgelopen 2 jaar is hard gewerkt aan een metamorfose voor het zuidelijke deel van de Middenweg.

Verhalen en herinneringen

Tijdens de metamorfose is de oorspronkelijke, historische inrichting van de weg in ere is gehouden. En dat is niet voor niets, want de Middenweg heeft veel betekend voor Heerhugowaard. Dat blijkt wel uit de vele verhalen en herinneringen die we de afgelopen 2 jaar gehoord en gelezen hebben van mensen die wonen of werken in Heerhugowaard, nu of in het verleden, en die een binding voelen met deze weg.

Luxueus salontafelboek

Een selectie van de verhalen van Judith Flapper is, samen met een grote collectie prachtige foto’s van fotograaf Norbert Reijngoud, gebundeld in een boek waar op dit moment de laatste hand aan wordt gelegd. 
Het ongeveer 200 pagina's tellende boek is een sieraad voor je koffietafel en een must-have voor iedereen die ook maar iets heeft met Heerhugowaard en de Middenweg.

Het boek wordt aangeboden voor de kostprijs 15 euro. Het boek is te koop in het gemeentehuis. Bekijk hier het inkijkexemplaar (pdf, 3 MB).