Maak een vlog over Heerhugowaard en win mooie prijzen

Op zondag 26 november organiseert de gemeente in jongerencentrum Kompleks aan de Beukenlaan de finale van het Vlogfestival Heerhugowaard: een wedstrijd waarbij jongeren tussen de 14 en 29 jaar een vlog kunnen inzenden waarin zij ideeën kunnen aandragen om Heerhugowaard nog leuker te maken. Uit zes inzendingen wordt dan een winnaar bekend gemaakt. Het idee van deze winnende inzending wordt ook echt uitgevoerd. En er is een geldbedrag van 250 euro dat de winnaar vrij mag besteden.

Tot 12 november kunnen jongeren hun vlog op You Tube zetten en een link plaatsen op www.vlogfestival.nl. Er is maar één regel voor de inzending: de vlog mag niet langer zijn dan vier minuten.
Tot 18 november kan het publiek stemmen op de vlogs. De drie vlogs met de meeste stemmen gaan door naar de finale op 26 november.
Op 18 november kiest ook een vakjury drie vlogs, die eveneens doorgaan naar de finale.
Op 26 november wordt de winnende vlog gekozen door de vakjury.

Op 21 maart 2018 zijn er gemeenteraadsverkiezingen. De politieke partijen die in Heerhugowaard meedoen kunnen de ideeën van het vlogfestival meenemen in hun verkiezingsprogramma’s. Heerhugowaard is daarmee de eerste gemeente die vloggers inzet om actuele politieke onderwerpen te verzamelen.

22 september 2017