Online formulieren mogelijk slecht bereikbaar

Vooral tijdens de piekuren tussen 11.00 en 12.30 uur. Ervaart u problemen? Probeer het op een ander tijdstip opnieuw.
> Lees meer

Bouwdossier inzien

Wilt u een vergunning of bouwdossier inzien? Dan stuurt de gemeente dat via de e-mail naar u op. U hoeft dus niet naar het gemeentehuis te komen.

Als het dossier niet (digitaal) beschikbaar is, dan nemen wij contact met u op.

Bouwdossier opvragen Binnen 2 werkdagen ontvangt u het dossier in uw e-mailbox

Let op! Door drukte zijn momenteel onze online formulieren niet altijd goed bereikbaar. Vooral tijdens de piekuren tussen 11.00 en 12.30 uur. Ervaart u problemen? Probeer het op een ander tijdstip opnieuw. > Lees meer

Sonderingsgegevens

In het bouwdossier staan meestal gegevens over het gebruik van heipalen en sonderingsgegevens.

De gemeente geeft geen bouwkundig advies. Neem voor bouwkundige adviezen contact op met een architect, aannemer, constructeur of adviesbureau.

Kosten

Het opvragen en digitaal ontvangen van een bouwdossier is gratis.

Auteursrecht

Het auteursrecht op de bestanden in de bouwdossiers, waaronder tekeningen, fotomateriaal, logo's en grafische voorstellingen, berust uitdrukkelijk bij de aanvrager van de vergunning, of zijn/haar opdrachtnemers, zoals tekenaars, ontwerpers en architecten. het is de ontvanger van de bestanden niet toegestaan om de inhoud van de bestanden te verkopen, in licentie te geven, geheel of gedeeltelijk te verveelvoudigen en/of openbaar te maken, zonder de uitdrukkelijke schriftelijke toestemming van de maker.