Werk aan de weg

In Heerhugowaard wordt regelmatig aan de weg gewerkt. Afsluitingen en omleidingen zijn soms onvermijdelijk. 

Wilt u weten waar wegwerkzaamheden zijn in Heerhugowaard? De routeplanner geeft u een reisadvies dat rekening houdt met het werk aan de weg.

Routeplanner wegwerkzaamheden Tip: zorg ervoor dat u bij routeopties 'vermijd afgesloten wegen' aanvinkt.

Waar wordt aan de weg gewerkt?

Huygenhoek & Zuidwijk - 13 mei tot en met 21 juni

Vanaf 13 mei wordt er komende weken glasvezel aangelegd in de wijken Zuidwijk en Huygenhoek. Kijk voor meer informatie op de pagina Glasvezelaanleg Huygenhoek & Zuidwijk

Lotte Beesedijk - 20 november 2018 tot en met juli 2019

In de laatste week van november 2018 is gestart met het bouwrijp maken van Land van Luna, Plandeel 4B tussen het groengebied en Jan Glijnisweg in. De werkzaamheden worden uitgevoerd door de aannemer Haarsma Groep in opdracht van de gemeente.

De aannemer begint met voorbereidende werkzaamheden, die gevolgd worden met riool – en grondwerkzaamheden. De aan- en afvoer van grond en materialen zal via de Lotte Beesedijk richting de Oosttangent geschieden.

Deze werkzaamheden zullen naar verwachting tot juli 2019 duren. Daarna worden op deze locatie in opdracht van VBM woningen gerealiseerd. Ook worden er woningen op particuliere vrije kavels gebouwd.

Kerkweg & Veenhuizerweg - 5 februari tot en met juni 2019

Van de Kerkweg en Veenhuizerweg wordt de verharding en fundering vervangen en er wordt een nieuwe duiker geplaatst.

Archeologisch waardevolle plekken
Omdat de Kerkweg een van de oudste wegen is in Heerhugowaard - van vóór de inpoldering - wordt gekeken naar archeologisch waardevolle plekken.

Rivierenwijk - 15 april tot en met november 2019

In de Rivierenwijk wordt het warmtenet aangelegd. De werkzaamheden vinden in fases plaats.

Vanaf 15 april
De eerste werkzaamheden starten vanaf maandag 15 april langs het fietspad aan de Oostertocht tot en met halverwege Gouwe.

Werktijden
De werktijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 7.00 tot 17.00 uur. Bij onverwachte (weers-) omstandigheden kunnen werkzaamheden uitlopen.

Routekaart
Meer informatie en een routekaart met planning vindt u op de website www.warmtenetalkaar.nl.