Werk aan de weg

Weten waar wegen zijn afgesloten of waar verkeershinder is? Bekijk de overzichtskaart via de rode knop. Of bekijk het overzicht hieronder.

Overzichtskaart Tip: pas linksboven de datum aan als u de wegafsluitingen in de nabije toekomst wilt bekijken.

Doorgaande wegen

N241/N242: 17 t/m 22 februari 20.00 - 04.00 uur

In verband met herstel van de scheidingsblokken is de rotonde bij Verlaat af en toe afgesloten. De afsluitingen worden geregeld door verkeersregelaars. De wachttijden zullen niet langer zijn dan 10 minuten. 

N241 Adriaan Cornelis de Graafweg: 10 t/m 20 februari 09.00 - 15.00 uur

In verband met bomenkap is de hoofdrijbaan van de N241 Adriaan Cornelis de Graafweg versmald tot 1 rijstrook. Het verkeer wordt met een voorrangsregeling over de nog beschikbare rijstrook langs het werkvak geleid.

Westtangent: 05 februari 11.30 uur - 06 maart 18.00 uur

In verband met het aanleggen van kabels is het fiets- en voetpad langs de Westtangent, tussen de Jupiterlaan en Van Foreestraat, aan 1 zijde afgesloten. Omleiding loopt via de andere zijde van het fiets- en voetpad van de Westtangent.

Westtangent: 17 t/m 21 februari 08.30 - 16.00 uur

In verband met het verwijderen van de bushalte en een voetgangersoversteekplaats is een rijbaan afgesloten op de kruising Westtangent / Abe Bonnemaweg. Verkeer kan via andere rijbaan rechtdoor.

Zuidtangent: 23 maart t/m 03 april 07.00 - 16.00 uur

In verband met onderhoud aan het rioolstelsel op de Zuidtangent, tussen de Middenweg en rotonde Parelhof, kunnen soms voertuigen in de weg staan. Er wordt van put naar put gewerkt, dus dit is altijd van korte duur. De voertuigen kunnen echter niet altijd meteen opzij. Houd daarom rekening met een mogelijke wachttijd van circa 10 minuten bij het verlaten of aanrijden van uw adres. De ploeg is gedurende de werkzaamheden altijd aanwezig en in overleg kan er ruimte worden gemaakt.

Bedrijventerrein

Deimoslaan: 6 t/m 10 april 07.00 - 16.00 uur

In verband met onderhoud aan het rioolstelsel in de Deimoslaan kunnen soms voertuigen in de weg staan. Er wordt van put naar put gewerkt, dus dit is altijd van korte duur. De voertuigen kunnen echter niet altijd meteen opzij. Houd daarom rekening met een mogelijke wachttijd van circa 10 minuten bij het verlaten of aanrijden van uw adres. De ploeg is gedurende de werkzaamheden altijd aanwezig en in overleg kan er ruimte worden gemaakt.

Hectorlaan: 6 t/m 10 april 07.00 - 16.00 uur

In verband met onderhoud aan het rioolstelsel in de Hectorlaan kunnen soms voertuigen in de weg staan. Er wordt van put naar put gewerkt, dus dit is altijd van korte duur. De voertuigen kunnen echter niet altijd meteen opzij. Houd daarom rekening met een mogelijke wachttijd van circa 10 minuten bij het verlaten of aanrijden van uw adres. De ploeg is gedurende de werkzaamheden altijd aanwezig en in overleg kan er ruimte worden gemaakt.

Bomenwijk

Bomenwijk: 27 januari t/m 27 maart 07.00 - 16.00 uur

In verband met onderhoud aan het rioolstelsel in de Bomenwijk kunnen soms voertuigen in de weg staan. Er wordt van put naar put gewerkt, dus dit is altijd van korte duur. De voertuigen kunnen echter niet altijd meteen opzij. Houd daarom rekening met een mogelijke wachttijd van circa 10 minuten bij het verlaten of aanrijden van uw adres. De ploeg is gedurende de werkzaamheden altijd aanwezig en in overleg kan er ruimte worden gemaakt.

De Noord

Altonstraat: 27 januari 14.30 uur - 28 februari 18.00 uur

In verband met de aanleg van stadsverwarming is een deel van de Altonstraat afgesloten. Er is een omleiding via de Middenweg ingesteld.

Rivierenwijk

Stadshart

Koraal: 23 maart t/m 03 april 07.00 - 16.00 uur

In verband met onderhoud aan het rioolstelsel op de Koraal en rond het gemeentehuis kunnen soms voertuigen in de weg staan. Er wordt van put naar put gewerkt, dus dit is altijd van korte duur. De voertuigen kunnen echter niet altijd meteen opzij. Houd daarom rekening met een mogelijke wachttijd van circa 10 minuten bij het verlaten of aanrijden van uw adres. De ploeg is gedurende de werkzaamheden altijd aanwezig en in overleg kan er ruimte worden gemaakt.