Online formulieren mogelijk slecht bereikbaar

Vooral tijdens de piekuren tussen 11.00 en 12.30 uur. Ervaart u problemen? Probeer het op een ander tijdstip opnieuw.
> Lees meer

Vrijwilligerswerk

Waar vind ik meer informatie over vrijwilligerswerk?

Algemene informatie over vrijwilligerswerk vindt u op de website van Het Sociaalplein: www.sociaalplein.nl. Bij Het Sociaalplein kunt u terecht voor vragen over wonen, zorg, welzijn, werk en geldzaken in Heerhugowaard.

Hoe vind ik vrijwilligerswerk?

Welzijnsorganisatie MET kunt u helpen geschikt vrijwilligerswerk te vinden. Meer informatie vindt u op de website van MET: www.methhw.nl.

Ben ik verzekerd als vrijwilliger?

Alle vrijwilligers in gemeente Heerhugowaard zijn automatisch en gratis verzekerd. Kijk voor meer informatie op de pagina Vrijwilligersverzekering.

Krijg ik vrijwilligersvergoeding?

Informatie over vrijwilligersvergoeding en vergoeding voor gemaakte kosten, zoals reiskosten, leest u op de website van de Belastingdienst: www.belastingdienst.nl

Hoe zit het met de arbeidsomstandigheden bij vrijwilligersorganisaties?

Kijk voor meer informatie over veilig en gezond werken als vrijwilliger op de website van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid: www.arboportaal.nl

Vrijwilligers Bedankt!

In de gemeente Heerhugowaard zijn wij blij met al onze vrijwilligers! Daarom krijgen alle inwoners die actief zijn als vrijwilliger een bedankje. MET Welzijn Heerhugowaard organiseert samen met de gemeente verschillende gratis workshops, rondleidingen en voorstellingen.

Bent u vrijwilliger? Bekijk het aanbod en geef u gratis op via www.vrijwilliger-bedankt.nl. Inschrijven kan van dinsdag 1 oktober 9.00 uur tot en met zondag 20 oktober 2019.