Veel animo voor woonscan

Er blijkt veel interesse in het Collectief Woongemak van de gemeente Heerhugowaard. Al bijna 600 inwoners hebben de woonscan gedaan om te ontdekken of zij het woongemak in hun woning kunnen vergroten. Inwoners kunnen zich aanmelden om gratis en vrijblijvend een aanbod via het Collectief Woongemak te ontvangen voor de woonverbeteringen die zij interessant vinden.

Met de woonscan wil de gemeente Heerhugowaard inwoners met een frisse blik naar hun woning laten kijken. Door vragen over hun woonsituatie te beantwoorden, krijgen inwoners mogelijke woonverbeteringen te zien. Aansluitend op de woonscan kunnen inwoners zich aanmelden om een aanbod te ontvangen voor de woonverbeteringen van hun keuze.

Met het Collectief Woongemak wordt het uitzoekwerk uit handen genomen

Met het Collectief Woongemak wil de gemeente inwoners helpen op een makkelijke manier kwalitatief hoogwaardige woonverbeteringen te kopen. Door als groep interesse te tonen in woonverbeteringen, kan er een scherpereprijs worden bedongen bij installateurs. Hoe meer inwoners zich aanmelden voor het collectief, des te beter het aanbod van installateurs zal zijn. Inschrijven voor het collectief kan tot 15 mei door op www.heerhugowaard.nl/woongemak de woonscan te doen.

Veiling onder gekwalificeerde installateurs

Op 15 mei is de veiling onder installateurs. Deze installateurs mogen niet zomaar meedoen, maar doorlopen eerst een uitgebreid kwalificatieproces, aangezien kwaliteit voorop staat. De installateur die het bestebod uitbrengt, wint de veiling en doet alle deelnemers een aanbod voor de woonverbeteringen.