Op vrijdag 19 juli is het Omgevingsloket gesloten.

Inschrijven voor Collectief Woongemak kan tot 15 mei

Bijna 800 inwoners deden de afgelopen weken een woonscan om te ontdekken met welke woonverbeteringen zij hun woongemak kunnen vergroten. Deze woonscan is onderdeel van het Collectief Woongemak van de gemeente Heerhugowaard. Iedereen die geïnteresseerd is in het aanbod, heeft nog een paar dagen om zich bij de groep aan te sluiten.

Helpt u mee om een goed aanbod te krijgen? Meld u dan nog snel aan op heerhugowaard.nl/woongemak. Op 15 mei brengen gekwalificeerde installateurs namelijk hun beste bod uit in de veiling. Hoe groter de groep, hoe scherper het aanbod. Uiterlijk 3 juni ontvangen alle geïnteresseerden gratis en vrijblijvend een aanbod voor woonverbeteringen. Pas na ontvangst van het aanbod beslist u of u hierop ingaat.  

Het Collectief Woongemak neemt het uitzoekwerk uit handen
De gemeente biedt u een woonscan zodat u met een frisse blik kunt zien wat er voor uw woning mogelijk is. Het woonadvies is gebaseerd op een selectie van veelvoorkomende woonverbeteringen. Dit zijn producten op het gebied van slimme elektronica, modern sanitair en goede grip. 

Via het collectief kunt u tegen een scherpe prijs en volledig ontzorgd de door u gewenste woningverbeteringen laten installeren. Deze functionele producten zijn gebruiksvriendelijk en passen eenvoudig in uw bestaande woning. Bovendien kunt u via het collectief voor al uw woonverbeteringen terecht bij één partij.