Cadeaupakket of -bon voor vrijwilligers en mantelzorgers

Vrijwilligers en mantelzorgers in Heerhugowaard krijgen dit jaar een cadeaupakket als blijk van waardering voor hun inzet en toewijding.

Aanmelden

Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen zich op www.vrijwilligers-bedankt.nl aanmelden en aangeven welk cadeaupakket- of bon hun voorkeur heeft. Aanmelden kan tot en met 20 oktober. Voor de pakketten en bonnen geldt: op is op. Op de site houdt een teller bij welke cadeaus er nog beschikbaar zijn.

Cadeaubonnen en -pakketten

Duizenden vrijwilligers en mantelzorgers doen belangrijk werk in de gemeente Heerhugowaard en dat wordt door veel inwoners en de gemeente gewaardeerd. Vanwege de coronamaatregelen zijn er dit jaar helaas geen activiteiten voor de mantelzorger en vrijwilligers.

In totaal hebben zo’n 30 lokale ondernemers een bon, cadeau of pakket samengesteld voor de vrijwilligers en mantelzorgers. Het aanbod varieert van een koffie- en theepakket van Smaak Enzo tot een plant van Amigo Plant en van een thuis-knutselpakket van Wol&Wol tot een pakket met oud-Hollands lekkers van IJssalon Senza. Daarnaast kunnen de mensen onder meer kiezen voor cadeaubonnen en -pakketten van bijvoorbeeld Cool, Wonder’s, Glowgolf en De Waerd Bowling. Tussen het aanbod toch één vreemde eend in de bijt: de workshop EHBO/AED, die ‘coronaproof’ voor een kleinere groep zal worden verzorgd.  Hier is plek voor in totaal 12 deelnemers (2 groepen van 6).

Naar overzicht