Adri van Excel neemt afscheid als directeur van Heerhugowaard Sport NV

De directeur van Heerhugowaard Sport N.V., Adri van Excel, treedt per 1 november terug als directeur van Heerhugowaard Sport N.V. Gezondheidsredenen dwingen hem deze stap te nemen.

Vanaf 1981 is Adri in dienst bij de gemeente Heerhugowaard en begon hij zijn loopbaan als beleidsmedewerker sport en recreatie. Sinds 2015 is hij directeur van Heerhugowaard Sport N.V. Hij is vanaf het begin een ambassadeur geweest voor de breedtesport in Heerhugowaard en hij heeft vanaf 2015 met veel passie Heerhugowaard Sport N.V. op de kaart gezet. Hij neemt afscheid van 'zijn' Heerhugowaard Sport N.V. met pijn in het hart: "Mijn huidige gezondheid laat het niet toe om mij volledig in te kunnen zetten voor de sport in Heerhugowaard. Heerhugowaard Sport N.V. verdient een directeur die dat wel kan." Namens het college van B&W spreekt burgmeester Bert Blase zijn waardering uit: “Adri heeft een belangrijke rol gespeeld in de ontwikkeling van de sport in onze gemeente. Wij hebben veel waardering voor de ondernemende en kundige manier waarop hij dat jarenlang vol energie heeft gedaan.”
 
Er wordt een afscheidsreceptie georganiseerd, zodra Adri voldoende is hersteld. De functie van interim-directeur van Heerhugowaard Sport N.V. wordt met ingang van 1 november vervuld door Henk Blok.
 
Heerhugowaard Sport N.V. exploiteert en beheert de gemeentelijke sportaccommodaties en faciliteert activiteiten op het gebied van sport en bewegen. De gemeente Heerhugowaard streeft ernaar dat zoveel mogelijk inwoners (blijven) sporten en bewegen via laagdrempelige activiteiten voor alle leeftijdsgroepen (van baby’s tot senioren).