Het definitief ontwerp

Herinrichting Rivierenwijk Zuid  

Het afgelopen jaar (gestart in maart 2017) heeft de gemeente, samen met bewoners gewerkt aan het ontwerp voor de herinrichting van uw wijk. De werkzaamheden moeten nog beginnen, maar het participatieproces is nu afgerond. Op 18 januari 2018 is het definitief ontwerp gepresenteerd.

Begin 2017 zijn wij in uw buurt gestart met het participatieproces voor de herinrichting voor het zuidelijk deel van de Rivierenwijk. Er zijn drie klankbordgroepen in de wijk actief geweest en er zijn diverse bijeenkomsten georganiseerd in basisschool De Vaart. Op 18 januari werd daar het eindresultaat gepresenteerd van dit participatieproces: het definitieve ontwerp voor de wijk.

Eind dit jaar ontvangt u een brief met de globale planning voor de werkzaamheden. In de tussentijd houden wij u graag op de hoogte van de ontwikkelingen via onze digitale nieuwsbrief. Ontvangt u die nog niet? U kunt zich aanmelden door een e-mail te sturen naar p.vanderaart@heerhugowaard.nl onder vermelding van digitale nieuwsbrief Rivierenwijk-Zuid.

Enquête 

Wij zijn benieuwd naar hoe u het proces in het afgelopen jaar met ons hebt ervaren. Wilt u voor ons 6 vragen beantwoorden via onderstaande link over het proces herinrichting Rivierenwijk?

Enquête Herinrichting Rivierenwijk

Wij horen graag vóór 4 februari 2018 van u. 

De laatste nieuwsbrief uit januari 2018 met de laatste informatie is hieronder te lezen

Eerdere nieuwsbrieven

In de afgelopen periode zijn er nieuwsbrieven rondgestuurd. Heeft u deze gemist? Aanmelden kan via email: p.vanderaart@heerhugowaard.nl

Hieronder vindt u de links naar de al verschenen nieuwsbrieven