Trouwambtenaren

In Heerhugowaard zijn 5 buitengewoon ambtenaren van de burgerlijke stand benoemd. U kunt kiezen welke trouwambtenaar uw ceremonie gaat uitvoeren. Als de trouwambtenaar beschikbaar is op uw trouwdatum, maakt hij of zij met u een afspraak voor een persoonlijk gesprek.

In dit gesprek kunt u aangeven welke wensen u heeft voor de ceremonie. De ambtenaren stellen zich hierbij graag aan u voor.

Mw. O.M. Does-Ubels

Sinds 1998 ben ik in dienst bij de gemeente Heerhugowaard als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand, via een open sollicitatie.
Ik vind het ontzettend leuk werk, omdat je met zoveel verschillende mensen te maken hebt en daardoor elke huwelijkssluiting weer anders is.

Mw. F. Nijman

Sinds mei 2018 ben ik trouwambtenaar bij de gemeente Heerhugowaard.  Een nieuwe uitdaging waar ik enorm veel zin in heb. Wat is er nu mooier dan twee mensen die zich uit liefde met elkaar willen verbinden. En daar mag ik dan de ceremonie van verzorgen. De mooiste baan van de wereld!

Mw. C.M. Schilder-Bruin

In augustus 2008 ben ik in de gemeente Heerhugowaard benoemd als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand (babs).

Naast Heerhugowaard ben ik ook babs in gemeente Schagen. Voor mij is dit een erebaan.

Mw. C. Teuben

Hallo bruidspaar! Mijn naam is Claudia Teuben, Ik ben geboren in Amsterdam in 1975. Vanaf mijn 20ste  woon ik in het altijd gezellige Heerhugowaard, samen met mijn vriend en onze 2 kinderen.

Dhr. F.J.M. Weel

Geboren in 1944 in Heerhugowaard, gehuwd, twee kinderen en vijf kleinkinderen, van beroep manager grafmedia bedrijven, fanatiek trimfietser. Houdt van sport in het algemeen, gitaarspelen en korte verhalen schrijven. Maakt iedere dag een gedicht. Staat midden in de Heerhugowaardse samenleving.